Perez: Želimo što više trofeja
Foto: EPA

Real uvijek ima visoke ambicije

Perez: Želimo što više trofeja

Edmir Škorić

Prvi čovjek Real Madrida Florentino Perez očekuje još titula od svog kluba.

Real je dobro krenuo u sezonu, pobijedivši sinoć u Cardiffu Sevillu rezultatom 2:0 u utakmici evropskog Superkupa. Moglo bi to značiti početak jedne velike sezone za madridski klub, čije su ambicije da osvoji sve trofeje.

“Oduševljeni smo pobjedom. Ovaj trofej nam daje želju da pokušamo napredovati. Povijest Reala je takva, tu nema arogancije. Roditelji su nas tako vaspitali. Želimo nastaviti osvajati trofeje i dobro smo se spremili za sezonu”, izjavio je Perez.

On je još dodao da je za španski nogomet sjajno što su dva španska kluba igrala u utakmici Superkupa Evrope. Podsjećamo, Realu je sinoć u Cardiffu pobijedio s dva gola donio Cristiano Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.