Perić: Dokazali smo da u PL nismo došli na izlet

Napadać Krupe nakon poraza od Sarajeva

Perić: Dokazali smo da u PL nismo došli na izlet

D. Vejo

Fudbaleri Krupe prekinuli su seriju dobrih rezultata nakon što su jučer u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH poraženi na gostovanju od ekipe Sarajeva rezultatom 3:2.

U veoma uzbudljivo meču, izabranici Slobodana Starčevića bili su nadomak remija, ali odmah nakon što su izjednačili na 2:2, Sarajevo je napravilo kontru i uz dosta sreće su stigli do trijumfa. Jedan od aktera Krupe, bio je napadač Ozren Perić.

"Još jednom smo pokazali da nismo samo na izlet došli u Premijer ligu BiH, nego da imamo kvalitet i da svakome možemo pokazati zube i pomrsiti račune. Ostaje žal za bodovima koje smo imali u ruci, ali idemo dalje. Glava gore i okrećemo se novom ispitu protiv Olimpika u subotu", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Ozren Perić.

Naredni meč, Krupa igra u subotu od 17.30 sati na svom terenu protiv Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi