Perić i Šoljić: Borac mora pasti!

Press RK Zrinjski

Perić i Šoljić: Borac mora pasti!

M. Maksimović

Nakon posve neočekivanog remija koji su izborili nedavno u Vogošći na otvaranju sezone, rukometaše Zrinjskog očekuje i prvi domaći meč sezone, ovog puta protiv Borca. 

U taboru Zrinjskog ističu da Borac zaslužuje respekt, priznajući i da misle samo o trijumfu.

“Borac je jedna od najjačih ekipa prvenstva, prošle godine nastupali su u SEHA ligi, ali mi idemo na pobjedu. Bod iz Vogošće dao nam je dozu samopouzdanja, zbog čega smo optimistični. Pomladili su se, ali su i dalje dobri i visoko kotiraju. Najavili su da će igrati Final four, ali mi se u Mostaru nikoga ne bojimo. U Vogošći smo pokazali da se možemo nositi sa svima, mislim da će Mostar biti neosvojiva tvrđava ove godine”, poručio je Dragan Šoljić.  

Šoljićevo mišljenje dijeli i njegov saigrač Marin Perić.

“Borac je na drugu utakmicu u Mostar došao opušteno jer smo kod njih izgubili s velikom razlikom, ali utakmica je bila dobra. Ovog puta ulog je veći i vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje”, smatra Perić.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica je na programu sutra od 20 sati u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi