Perić: Zaslužena pobjeda Krupe

Napadač Kozare nakon poraza od Krupe

Perić: Zaslužena pobjeda Krupe

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške prekinuli su seriju dobrih rezultata nakon što su jučer po prvi put u proljetnom dijelu sezone poraženi na svom terenu. Krupa je bila ta koja je prekinula niz crveno-bijelih.

U jednoj čvrstoj i veoma disciplinovanoj utakmici, gosti su tri boda osvojili minimalnom pobjedom (0:1). Nakon meča oglasili su se i u taboru crveno-bijelih.

"Odigrali smo jednu veoma dobru utakmicu. I mi ali i protivnik pružili smo jak tempo i borbenost. Ipak, Krupa je bila spretnija. Postilgli su taj gol u prvom poluvremenu koji je ispostavit će se na kraju bio odlučujući kada je u pitanju sama utakmica. Žaslužena pobjeda protivnika, mi se okrećemo narednom kolu", ističe za SportSport.ba fudbaler Gradiščanaca, Ozren Perić.

U narednom kolu Kozare će ugostiti ekipu Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi