Ivetić nije dočekao priliku da zaigra za sedmi različit klub u Premijer ligi

Iskusni fudbaler

Ivetić nije dočekao priliku da zaigra za sedmi različit klub u Premijer ligi

A. Čaušević

Perica Ivetić je izborio promociju u Premijer ligu, a sada mora krenuti u potragu za novim angažmanom.

Ivetić je prošle sezone nosio dres Rudar Prijedora i bio je među najzaslužnijim za osvajanje titule u Prvoj ligi RS.

Iskusni defanzivac sa Prijedorčanima neće igrati u elitnom rangu bh. fudbala jer je i zvanično napustio povratnika u Premijer ligu.

"Prekaljeni premijerligaš je poslužio i kao pravi primjer mladim fudbalerima, koji su od njega mogli da nauče mnogo toga, od maksimalnog pristupa i zalaganja na svakom treningu i utakmici, do ljudskih kvaliteta.

Perice, hvala ti puno! Želimo ti svu sreću", saopštili su iz Rudar Prijedora.

Ivetić je u Premijer ligi debitovao u februaru 2009. godine. U najjačem rangu bh. fudbala nastupao je za Laktaše, Velež, Borac, Olimpik, Sarajevo i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligi BiH i Kupu BiH je odigrao oko 250 utakmica, a interesantno nije osvojio niti jedan trofej u našoj zemlji, ali jeste sa Koperom Kup Slovenije 2015. godine.

Inače, prije Rudar Prijedora imao je i kratki izlet u Hrvatsku gdje je bio član trećeligaša Vinogradara.

Top Komentari

2323
Penzija sine
1 0
rocccavela
ja kont'o umro lik po naslovu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi