Perišić napušta Dortmund?

Perišić napušta Dortmund?

Midhat Šljivak

Hrvatski napadač Ivan Perišić mogao bi u ljetnom transfer roku napustiti ekipu Borussije iz Dortmunda ukoliko do kraja sezone ne dobije veću minutažu.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler trenutno je tek četvrti izbor trenera Jurgena Kloppa, Mario Goetze, Kevin Grosskreutz i Jakob Blaszczykowski.

"Došao sam ovdje da igram, a ne da sjedim na klupi. Osjećam se vrlo loše kada vidim da pobjeđujemo, a ja sjedim na klupi. Ne želim čekati da se neko povrijedi da bih igrao. Želim igrati, ako ne u Borussiji, onda u nekom drugom klubu", rekao je Perišić u izjavi za Kicker.

Perišić je u Dortmund stigao iz Club Bruggea na početku ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije