Perišić: Ovakve pobjede su najslađe

Hrvatska u finalu Mundijala

Perišić: Ovakve pobjede su najslađe

E. Čaušević

Hrvatska je večeras u polufinalu savladala Englesku sa 2:1 i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva.

Jedan od najboljih na terenu večeras bio je Ivan Perišić koji je svojim golom izjednačio na 1:1. Nakon utakmice Perišić je izjavio da jednostavno ne može opisati svoj osjećaj i da je sretan što je ekipa pokazala ponovo karakter.

"Ne znam šta da kažem, ovo je nešto neopisivo. Svaka čast igračima jer smo pokazali opet karakter. Ovo pokazuje da smo prava ekipa što prije nismo bili. Imamo jedan meč još, dat ćemo sve od sebe pa šta dragi Bog da. Umorni smo i loše smo ušli u utakmicu, ali smo pokazali karakter i vratili smo se. Dominirali smo, imali dosta šansi, ali najslađe je ovako pobijediti. Francuska je favorit, ali mi nemamo šta da izgubimo i dat ćemo sve od sebe", rekao je Perišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi