Perović: Mi smo favoriti na domaćem terenu

Fudbaler Famosa pred utakmicu sa Vlasenicom

Perović: Mi smo favoriti na domaćem terenu

D. Vejo

Fudbaleri Famosa u 12. kolu Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom će terenu dočekati ekipu Vlasenice.

Tim iz Vojkovića zauzima drugu poziciju na tabeli te će im ovo biti sjajna prilika za novi trijumf, de ta se tako učvrste na istoj. Dok Famos, bije bitku za sam vrh tabele, Vlaseničani su 12. tim na tabeli te im je svaki bod prijeko potreban.

"Opet igramo domaću utakmicu i naravno da očekujemo pobjedu. Sama činjenica da u šest domaćih utakmica imamo isto toliko trijumfa uz gol razliku 23:3 dovoljno govori da se Vlasenica neće dobro provesti na našem terenu. Od samog starta ćemo uspostaviti našu igru po kojoj smo prepoznatljivi i težit ćemo ka tome da rano stignemo do pogotka. Želimo nastaviti uspješan niz i ostati pri vrhu tabele", rekao je za SportSport.ba lijevi bek Famosa, Mladen Perović.

Utakmica između Famosa i Vlasenice na rasporedu je sutra od 14.30 sati u Vojkovićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi