Perrottta: Italiji će nedostajati Mourinho

Perrottta: Italiji će nedostajati Mourinho

Edmir Škorić

Ofanzivac rimske Rome, Simone Perrotta, ističe kako će portugalski stručnjak Jose Mourinho nedostajati talijanskoj ligi.

Portugalac je sa Interom prošle sezone postigao "hat-trick", osvojivši prvenstvo, Kup te Ligu prvaka. Nakon finalne utakmice Lige prvaka, Mourinho je preuzeo klupu madridskog Reala.

"Sve što je ove godine Inter osvojio - prvenstvo, Kup i Ligu prvaka, bilo je zasluženo. Mourinho je drugačijeg karaktera. Možda nije bilo trenera sa takvim kvalitetama u nogometu, ali i izvan terena. On pokušava privući pozornost na sebe i pobjednik je, jer je osvojio gotovo sve", kazao je Perrotta, te dodao.

"Nedostajat će Italiji njegovih intervjua i konferencija za tisak, ali on ide u veliki klub".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije