Pet autobusa navijača Levskog stiže u Sarajevo

Bugari očekuju veliku podršku navijača

Pet autobusa navijača Levskog stiže u Sarajevo

A. Haznadarević

U srijedu poslijepodne iz Sofije će prema Sarajevu krenuti pet autobusa navijača Levskog, a očekuje se i veliki broj navijača koji će u glavni grad BiH doputovati privatnim automobilima.

Iako su upozoravani na moguće probleme zbog zategnutih odnosa između dvije skupine navijača, Levski će imati prilično veliku podršku na uzvratnom meču drugog pretkola Evropa lige protiv FK Sarajevo.

 

Zbog velike opasnosti, organizovana kolona sa navijačima bugarskog kluba će biti zadržana na granici, te će tek dva ili tri sata pred utakmicu biti pušteni u našu državu, te sprovedeni pravo do stadiona Asim Ferhatović Hase, gdje će se odigrati pomenuti susret.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.