Pet Mourinhovih pravila

Pet Mourinhovih pravila

Adnan Beganović

Odmah na prvom treningu novi trener Reala, Jose Mournho, počeo je zavoditi red. Tako je karizmatični Portugalac izdiktirao pet pravila kojih se svi igrači moraju pridržavati.

"Nikoga neću da čekam. Ukoliko neko zakasni na timski autobus, ostaće napolju, pa makar morali da igramo i sa igračem manje", rekao je u uvodnom govoru novi trener "kraljevskog kluba".

Pet Mourinhovih pravila:

1. Bilo ko da zakasni na trening neće raditi sa timom, već samostalno sa strane. Trening počinje u 09:30.
2. Bilo ko da zakasni na timski autobus, neće putovati na utakmicu.
3. Svaki trening trajaće 90 minuta, ali će biti intenzivan sa malim akcentom na fizički rad bez lopte.
4. Povrijeđeni igrači moraju da dođu u klupsku bazu sat vremena prije početka treninga kako bi ih pregledalo medicinsko osoblje. Liječnički tim će onda izvjestiti trenera da li su sposobni za trening.
5. Upotreba mobilnih telefona i slušanje muzike u timskom autobusu je dozvoljeno, s tim da telefoni moraju da budu utišani, a muzika ne smije da bude glasna i da remeti ostale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije