Pet Rominih zvijezda koje su bile na meti pljačkaša

Pet Rominih zvijezda koje su bile na meti pljačkaša

5. Edin Džeko

Edmir Škorić
Teme:

Bh. reprezentativac Edin Džeko najnovija je žrtva pljačkaša u Rimu.

Džeko je najnovija žrtva rimskih lopva. On je u srijedu navečer postigao dva gola u Sassuolu, a po povratku kući dočekale su ga ružne vijesti.

Njegovu vilu opljačkali su lopovi, a u to vrijeme u vili su bile njegova supruga Amra Silajdžić s kćerkama. Amra je pozvala policiju, koja će dalje voditi istragu i pokušati pronaći osobe koje su ukrale iz vile 500 eura i nekoliko dizajniranih torbi.

No, najvažnije je da Edinu i njegovoj porodici nije ništa, a novonastala šteta brzo će se sanirati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti