Pet trenera u Engleskoj koji strahuju za svoj posao

Imaju još par kola za popravak

Pet trenera u Engleskoj koji strahuju za svoj posao

S. Bošković

Od nekih engleskih prvoligaša očekivalo se dosta, no zakazali su. Ipak, igrači se neće mijenjati, nego će to biti treneri.

Tek je septembar, fudbalska sezona je u ranoj fazi, a pet trenera već strahuje za svoj posao pošto njihovi timovi bilježe očajne rezultate. Neki vlasnici dugo trpe lošu igru momčadi, ali ima i onih koji to ne rade, tako da se ova petorica trenera trebaju zabrinuti za svoju sudbinu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.