Petar Kunić napušta HŠK Zrinjski?

Napadač bi trebao krenuti put Kazahstana

Petar Kunić napušta HŠK Zrinjski?

Svlačionica HŠK Zrinjski bi poslije odlaska Rijada Sadikua i Tomislava Barbarića mogla ostati siromašnija za još jednog nogometaša

Napadač Petar Kunić bi kako stvari stoje, svoju karijeru trebao nastaviti u dalekom Kazahstanu.

Po navodima portala Kazfootball.kz ovaj 27-godišnji napadač bi trebao uskoro pojačati navalni red kazahstanskog premijerligaša Qyzyljar iz Petropavlovska. Petar Kunić je u ovoj sezoni ubilježio devet nastupa u dresu s lentom te se nijednom nije uspio upisati u strijelce. U karijeri je osim Zrinjskog igrao i za banjalučki Borac i bijeljinski Radnik, te Rudar iz Prijedora, Novi Pazar i AEL-a iz Larise. 

Zrinjski bi u tom slučaju od napadača ostao samo na Anesu Mašiću i Josipu Ivančiću te ne bi čudilo da uprava Plemića naknadno pojača i tu poziciju. 

Top Komentari

Reddevilsh
Lagano raspadanje i pripreme za odlazak tamo gdje su bili do 1993
1 4
SarajevskiSaiyan
ovaj Zrinjski je sramota od kluba, svaki prijelazni rok spusti 15 igrača, dovedu 15 igrača, kao da svake godine imaju potpuno drugačiji tim
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi