Petar Vasiljević dobio povjerenje tima iz Pamplone

Srbijanski stručnjak na klupi Osasune

Petar Vasiljević dobio povjerenje tima iz Pamplone

D. Vejo
Teme:

Petar Vasiljević novi je trener Osasune.

Ova informacija danas je potvrđena na klupskom sajtu Osasune. Joakin Caparros sada već bivši trener tima iz Pamplone, klub je napustio nakon serije loših rezultata koja je zahvatila Osasunu te su Španci ekspresno morali pronaći riješenje na klupi.

Za nekadašnjeg štopera Partizana, ovo će biti prvu seniorsko iskustvo i to baš u jednoj od pet najjačih liga svijeta. Vasiljević pred sobom ima veliki zadatak, s obzirom da se Osasuna nakon 16 odigranih kola nalazi na posljednjem mjestu u Primeri.

Ovo nije prvi put da španski tim daje povjerenje nekom od srbijanskih stručnjaka, ako uzmemo u obzir da je Osasunu svojevremeno vodio Ivica Brzić u periodu od 1983. do 1986. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi