Petica Slobode protiv Željezničara iz Banja Luke

Izabranici Amira Spahića ostvarili novu pobjedu

Petica Slobode protiv Željezničara iz Banja Luke

E. Dindić

Juniorska selekcija Slobode danas je u okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekala ekipu Željezničara iz Banja Luke. Na kraju su se i više nego lagano obračunali sa današnjim protivnikom te upisali pobjedu rezultatom 5:1 (4:1). 

Na samom početku susreta već se dalo naslutiti da će utakmica ići u jednom smjeru. Igrao se 15 minut kada je Nail Omerović doveo domaće u vodstvo od 1:0. Deset minuta kasnije novi gol u mreži gostiju Nedim Avdić pogađa glavom nakon sjajne akcije za 2:0. Na novi pogodak u mreži gostiju čekali smo pet minuta, kada je Eldar Mehmedović pogodio za visokih 3:0, igrala se 30 minuta susreta.

Samo par trenutaka poslije,nakon jedne smušenosti gostujuće odbrane, najbolje se snalazi Eldar Mehmedović te pogađa za visokih 4:0. Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo još jedan gol i to onaj u mreži domaćeg tima. Sjajnu akciju Željezničara završava Milan Savanović te smanjuje rezultat na 4:1. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta vidjeli smo još jedan pogodak i to u mreži gostiju iz Banja Luke. Armin Vrabac pogodio je u 58. minuti za visokih 5:1, što će se na kraju ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Top Komentari

2323
Jel to ona skola fudbala.tkzv.turisticka organizacija iz predgradja BL koju vodi onaj turisticki vodic Popovic Radomir..pa dobro su i prosli protiv Slobode..a i ne pripadaju PL juniora.nije im tu mjesto.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi