Petković: Biće teško bez navijača

Trener Lazija pred revanš sa Stuttgartom

Petković: Biće teško bez navijača

Midhat Šljivak

Bosanskohercegovački stručnjak na klupi Lazija Vladimir Petković izjavio je kako će biti veoma teško igrati pred praznim tribinama u dvije utakmice Evropske lige.

Rimski klub je kažnjen od strane UEFA sa dvije utakmice bez prisustva publike zbog rasističkih ispada, a već prvu utakmicu kazne će odraditi u četvrtak protiv Stuttgarta.

Iako Lazio ima dva gola i prednosti iz prve utakmice, ali Petković smatra kako će biti teško bez podršek navijača.

"Šteta što nećemo imati podršku navijača. To je nešto sasvim novo za mene, ali ćemo igrati na pobjedu. Mi smo ozbiljan tim i ne želimo im dopustiti lagane golove. Borićemo se do kraja", rekao je Petković.

Latio u četvrtak dočekuje Stuttgart u revanšu Evropske lige, a Švabe će biti jače za bh. reprezentativca Vedada Ibiševića koji se vraća nakon suspenzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.