Petković: Biću ovdje i naredne sezone

Petković: Biću ovdje i naredne sezone

Midhat Šljivak

Bosanskohercegovački stručnjak, Vladimir Petković, odveo je Lazio do osvajanja Kupa Italije za proteklu sezonu, a ono što bi trebalo radovati navijače Lazija je činjenica da će Petković i naredne sezone voditi ekipu.

Lazio iza sebe ima sasvim dobru sezonu koju su okrunili titulom u Kupu gdje su savladali najvećeg rivala Romu, golom našeg Senada Lulića, a Petković je danas potvrdio kako ostaje na klupi do kraja ugovora.

"Imam ugovor do 2014. godine i razgovarao sam sa predsjednikom koji mi je rekao da ćemo nastaviti saradnju. Jesam li tražio pojačanja? Nisam tražio ništa, samo sam mu predočio kako stvari stoje. Na kraju augusta, kada sezona počne, znaćemo da li smo jači u odnosu na ovu sezonu", rekao je Petković.

Lazio je proteklu sezonu Serie A završio na sedmom mjestu, a u narednoj sezoni će igrati ponovo u Evropskoj ligi, gdje su ove sezone dogurali do četvrtfinala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.