Petković: Koncentrisan sam samo na Lazio

Naš stručnjak ne želi komentarisati špekulacije

Petković: Koncentrisan sam samo na Lazio

Lazio je večeras u Varšavi slavio rezultatom 2:0 protiv Legije, a naš stručnjak na klupi ekipe iz Rima, Vladimir Petković, mogao je biti sretan. 

Rekao je Petković nakon utakmice da je zadovoljan pobjedom svoje ekipe, te da je ova pobjeda Lazija vrijedna iz više razloga. 

"Mnogo pozitivnih stvari može se izvući iz ove pobjede. Kvalifikovali smo se i imamo priliku završiti kao prvoplasirani u grupi. Uzimajući u obzir šta smo sve prošli u posljednje vrijeme tim je pokazao karakter. Idemo utakmicu po utakmicu i ne želimo gledati daleko u budućnost," rekao je Petković, a potom se osvrnuo i na svoju budućnost. 

"Svi ste već dovoljno pričali o mojoj budućnosti. Ugovor sa Lazijom imam do juna i koncentrisan sam samo na svoju ekipu," rekao je Petković nakon pitanja da prokomentariše mogući dolazak na klupu Švicarske nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.