Petković: Nećemo stati na Kupu, želimo biti još bolji

Trener Lazija zahvalan navijačima na velikoj podršci

Petković: Nećemo stati na Kupu, želimo biti još bolji

Lazio je krajem mjeseca maja zahvaljujući golu našeg Senada Lulića stigao do trofeja u Kupu Italije. 

Međutim trener ekipe iz Rima, Sarajlija Vladimir Petković odlučan je u namjeri da sa Laziom ostvari još bolje rezultate, iako je to prvi trofej za klub još od 2009. godine, kada je također osvojen Kup Italije. 

"Ovaj trofej je naš način da se odužimo navijačima koji su čitavu sezonu bili uz nas. Želim da im se zahvalim na podršci i poručim da nećemo stati na ovome, probat ćemo dokazati da možemo napraviti još puno toga," kaže Petković i dodaje: 

"Mnogo navijača bilo je uz nas tokom predsezone i nadam se da će nas pratiti i tokom sezone. Igrači mogu raditi u vrhunskim uslovima i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima," rekao je Petković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.