Petković: Nisu samo Juve i Napoli kandidati za naslov

Petković: Nisu samo Juve i Napoli kandidati za naslov

Bh. fudbalski stručnjak Vladimir Petković tvrdi da njegova ekipa Lazija ima dovoljno kvalitete da se bori sa Juventusom i Napolijem za naslov prvaka Italije.

Lazio se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli, sa devet bodova zaostatka za Juventusom, ali Petković tvrdi da bi Scudetto na kraju ove sezone ipak mogao završiti u prijestolnici Italije.

"Svako vidi samo Napoli i Juventus kao glavne konkurente za naslov prvaka, ali mi želimo pokazati da smo više od ekipe koja se bori za treće mjesto na tabeli. Nisu samo Napoli i Juventus favoriti za naslov prvaka, tvrdim da je to i Lazio", rekao je Petković.

Lazio večeras na Olimpicu u derbiju Serije A dočekuje upravo Napoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.