Petković: Zaslužili smo više, ali Napoli je bio nemilosrdan

Naš stručnjak nakon poraza od Napolija

Petković: Zaslužili smo više, ali Napoli je bio nemilosrdan

Sinoć je odigrana i posljednja utakmica 14. kola talijanske Serije A, a novi poraz upisali su fudbaleri rimskog Lazija. 

Bolji od Rimljana ovaj put bili su Napolitanci koji su u Rimu slavili 4:2. Goste je do pobjede još jednom vodio fantastični Higuain. Naš stručnjak Vladimir Petković nakon utakmice rekao je kako smatra da je njegova ekipa zaslužila više. 

"Rezultati trenutno nisu na nivou, ali večeras smo zaslužili više. Napravili smo četiri pogreške u zadnjoj liniji i Napoli ih je iskoristio. Bili su nemilosrdni. Zbog toga im skidam kapu," rekao je Petković nakon utakmice. 

Vladimir Petković o reprezentaciji Švicarske nije želio pričati."Ne želim više da ponavljam ono što sam rekao i ovo nije mjesto za takvo nešto. Špekulacije su dio ove igre i morate ih prihvatiti," završio je Petković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.