Petorica kadeta FK Sarajevo na Evropskom prvenstvu u Engleskoj

Bordo nade na spisku selektora Malkočevića

Petorica kadeta FK Sarajevo na Evropskom prvenstvu u Engleskoj

Samir Mlaćo

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine učestvovat će od 4. – 11. maja na finalnom krugu Evropskog prvenstva u Engleskoj.

Naša reprezentacija igrat će protiv Danske, Belgije i Irske, a poziv selektora Sakiba Malkočevića dobilo je čak pet članova Akademije FK Sarajevo Na predstojećem Evropskom prvenstvu tako će igrati Belmin Dizdarević, Nemanja Nikolić, Armin Šarić, Dino Islamović i Andrej Đokanović.

"Okupljanje reprezentativaca zakazano je za petak, 27. april i kolektivu naše kadetske reprezentacije, naročito našim članovima želimo puno sreće i uspjeha u Engleskoj", poručili su iz FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi