Petrescu: Misimović može mnogo bolje

Trener Dinama nezadovoljan i traži pojačanja

Petrescu: Misimović može mnogo bolje

Adnan Beganović

Porazom u Stuttgartu fudbaleri moskovskog Dinama nastavili su negativni niz, kojem se ne nazire kraj, a novi trener Dan Petrescu bio je razočaran nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

U momčadi Dinama od prve minute je zaigrao i naš reprezentativac Zvjezdan Misimović, kojeg je Petrescu iz igre izvadio u 38. minuti. Pretpostavljalo se da je Misimović zamijenjen zbog povrede, no izgleda da nije tako.

Naime, Peterescu je nakon susreta dao izjavu u kojoj se osvrnuo i na igru bh. veznjaka.

"Do neke 60. minute smo izgledali dobro, no uvjeren sam da možemo još mnogo bolje. Recimo, Misimović može igrati mnogo bolje. Zbog čega sam ga izveo iz igre? U mojoj momčadi će igrati samo oni koji će na terenu ostavljati i posljednji atom snage. Mislim da moramo kupiti nekoliko dobrih igrača", izjavio je Petrescu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.