Petrić bi mogao završiti u Wolfsburgu

Petrić bi mogao završiti u Wolfsburgu

O. Lekić

Hrvatski reprezentativac i igrač HSV-a, Mladen Petrić, prema pisanju njemačkih medija mogao bi karijeru nastaviti u Wolfsburgu.

Prema pisanju njemačkih medija Petrić je nezadovoljan statusom u HSV-u i vrlo lako se može desiti da napusti klub, a kao njegov novi poslodavac spominje se Wolfsburg, no navodno je dolazak hrvatskog internacionalca uvjetovan odlaskom Zvjezdana Misimovića.

Njemački mediji na kraju navode da je ovaj transfer još uvijek u sferi nagađanja, no do kraja prelaznog roka ostalo je još 11 dana tako da je sve moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije