Petrić ne želi da ode

Cvetković ga otpisao, ali...

Petrić ne želi da ode

D. Banović

Nakon što je trener Borca Zvijezdan Cvetković odlučio da precrta Vukašina Benovića i Bojana Petrića, pomenuti igrači vjerovatno neće napustiti Gradski stadion.

Petrić je već obavio razgovor sa direktorom Šipovcem.

"Imam važeći ugovor do kraja godine i ostaću u Borcu i ispunjavaću sve uslove iz ugovora tako da neću mijenjati sredinu i to sam rekao direktoru Šipovcu", rekao je Petrić.

To znači da će ovom igraču Borac do kraja ugovora morati da isplati sav novac koji je predviđen ugovorom. Za razliku od Petrića, Benović još nije razgovarao sa ljudima iz kluba.

Ovaj igrač je prije samo mjesec dana potpisao novi ugovor sa Borcem na dvije godine tako da ni on nema potrebe da žuri, jer će i njemu Borac morati da ispalti sve ono što mu je ugovorom zagarantovano.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.