Petrić ponovo u Njemačkoj: Nova destinacija Koln?

Gdje će završiti Hrvat?

Petrić ponovo u Njemačkoj: Nova destinacija Koln?

Iako se prije sedam dana činilo da je nadomak potpisu za Reading, Mladen Petrić posljednje informacije govore ipak će se vratiti u Njemačku.

Ito ne u elitni rang, već u Cvajtu, tačnije u tim Kolna koji u novoj sezoni ima visoke ambicije. Petriću je na kraju prošle sezone istekao ugovor s Fulhamom, a njemački mediji tvrde kako je Köln zainteresovan za hrvatskog napadača koji je već igrao u Bundesligi.

Podsjećamo, Petrić je nosio dres Borussije Dortmund i HSV-a. U Njamčku je dospio iz švicarskog Basela.

U karijeri je odigrao 44 utakmice za reprezentaciju Hrvatske, postigavši dvanaest pogodaka. Nedavno je izjavio da mu je velika želja izboriti ponovo poziv u reprezentaciju, te biti dio tima koji bi nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.