Petrić za poraz Bayerna
Petrić strijelac HSV na vrhu

Bayern porazom otvorio drugi dio sezone

Petrić za poraz Bayerna

M. Maksimović

Utakmicom između HSV i Bayerna u okviru 18. kola, nastavljena je sezona u Njemačkoj. Već na startu smo gledali derbi, duel starih rivala, u kojem je Bayern izgubio prva tri proljetna boda

57.000 gledalaca je moglo uživati u dobroj fudbalskoj predstavi samo u drugom poluvremenu. Razlog je jednostavan, u nastavku je Bayern krenuo na sve ili ništa s obzirom da je nakon prvih 45 minuta bio u minusu. HSV je stigao do gola, pobjedonosnog strijelac je bio Petrić. U drugom dijelu utakmice tri dobre prilike je imao Bayern, ali Klose u dva navrata i jednom Toni nisu imali sreće. nakon ove pobjede HSV je barem do subote preuzeo prvo mjesto na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti