Petrić zbog povrede propušta Kazahstan?

Bilić na mukama

Petrić zbog povrede propušta Kazahstan?

Edmir Škorić

Mladen Petrić trebao je zamijeniti Eduarda Da Silvu u susretu Kazahstana i Hrvatske, no čini se da će selektor Slaven Bilić morati potražiti novo rješenje, budući da se napadač HSV-a povrijedio.

Slaven Bilić spaja kraj sa krajem, rekli bismo. Pred Hrvatskom je najvažnija kvalifikaciona utakmica. Čini se lagan, svejedno svoj ispit Kockasti imaju u Kazahstanu u narednu srijedu, a Da Silvu je trebao zamijeniti HSV-ov napadač Mladen Petrić.

U duelu Herthe i HSV-a koji je odigran jučer Petrić se povrijedio u 63. minuti, potom napustio berlinski stadion. Da neće biti selektoru Biliću na raspolaganju potvrdio je i dr. Jurica Rakić.

"Čuli smo se s HSV-ovim liječnicima i s Petrićem, nitko zasad ne zna reći koliko je ozljeda ozbiljna. U ponedjeljak će ujutro Mladen obaviti sve potrebne pretrage i tek će se tada znati u kakvu je stanju njegov gležanj i hoće li igrati", izjavio je Rakić, a prenosi portal 24sata.hr.

Ipak, pomenuti portal tvrdi da se, nažalost po komšije, radi o ozbiljnijoj povredi, te napadač njemačkog HSV-a neće biti u sastavu Hrvatske za Kazahstan. Podsjetimo, Hrvatska se nalazi na drugoj poziciji skupine 6, dva boda, ali i utakmicu više od trećeplasirane Ukrajine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije