Petrović: Imamo samo jedan cilj, a to je trijumf

Kapiten Kozare o derbi meču sa Mladosti

Petrović: Imamo samo jedan cilj, a to je trijumf

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške u okviru šestog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom će terenu u Gradišci dočekati drugoplasiranu ekipu Mladosti.

Ovaj meč će svakako biti derbi kola. Gradiščanci u utakmicu ulaze sa imperativom pobjede, koju žele po svaku cijenu.

"Predstoji nam derbi kola sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske. Nakon dužeg perioda nemamo problema sa povredama i kartonima tako da puni samopouzdanja ulazimo u ovaj meč. Mi želimo među prve tri ekipe, tako da u ovu ali i svaku narednu utakmicu ulazimo samo sa jednim ciljem, a to je pobjeda i tri boda", rekao je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Derbi šestog kola play-offa igra se u nedjelju od 16.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi