Petrović: Jedva čekamo početak sezone

Fudbaleri Kozare uveliko u pripremama

Petrović: Jedva čekamo početak sezone

D. Vejo

Izabranici Velimira Stojnića počeli su sa pripremama za narednu sezonu.

Sav ciklus istih obavit će u Gradišci. Prva kontrolna utakmica očekuje ih već u srijedu kada će im protivnik biti ekipa Rudara iz Prijedora koja im je ujedno i rival u ligi.

"Krenuli smo polako sa pripremama za novu sezonu. Treniramo svaki dan, nekad i dva puta u toku dana. Cijele pripreme obavit ćemo u Gradišci. U srijedu nas čeka prva pripremna utakmica sa Rudarom iz Prijedora. Igramo na svom terenu u Gradišci. Nadam se da ćemo proći bez povreda i spremno dočekati start prvenstva", rekao je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Utakmica između Kozare i Rudara igra se u srijedu na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi