Trener Radnika iz Bijeljine

Petrović: Nadamo se igri kao protiv Slobode

Radnik iz Bijeljine je stigao u Bugarsku gdje će u četvrtak odmjeriti snage sa Beroeom. 

Fudbaleri bijeljinskog kluba su odmah po dolasku na svoje odredište odradili prvi trening uoči utakmice, a u izjavi za medije trener Petrović je istaknuo da je svjestan šta očekuje njegove igrače na prvom evropskom gostovanju.

"Danas smo jako kasno stigli i pokušat ćemo u ovom kratkom periodu odraditi šta je moguće za odraditi jer već polako počinje da pada mrak. Sutra ćemo imati trening u vremenu odigravanja utakmice, tako da u suštini igrači su premoreni od mrkotupnog puta i putovati 13 sati je zaista pakao. Sad je bitno da umor izađe iz igrača, da možemo sutra odraditi normalan trening i da se pripremimo za trening", kazao je Petrović. 

Petrović je dodao da je u proteklim danima gledao utakmice Beroea.

"Znamo šta nas očekuje. Gledali smo njihovu utakmicu protiv Partizana gdje su u suštini razbili srbijanskog velikana i pobijedili sa 2:0. Moglo je to biti i ubjedljivije. Gledali smo i utakmicu koju su odigrali prije četiri dana i mora se reći da su odigrali isto maestralno. Očekuje nas težak zadatak, ali ako dođemo do one forme koju smo imali protiv Slobode u finalu Kupa, možemo ostvariti povoljan rezultat koji nam daje nadu u revanšu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Beroe i Radnik će odmjeriti snage u četvrtak od 19:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi