Petrović: Nadamo se tri boda protiv Tekstilca

Kozara dočekuje Tekstilac

Petrović: Nadamo se tri boda protiv Tekstilca

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške u narednoj utakmici Lige za prvaka za prvaka Prve lige RS na svom će terenu dočekati ekipu Tekstilca.

Iako su izabranici Velimira Stojnića ostvarili svoj cilj pred njima je doigravanje. Kao petoplasirana ekipe završili su na kraju regularnog dijela prvenstva. Prvi meč play-offa izgubili su na gostovanju kod ekipe Mladosti, ali kako kažu samopouzdanje nije palo, a već ovog vikenda očekuje ih naredni meč.

"Nakon visokog poraza u Velikoj Obarskoj kojeg po mom mišljenju nismo zaslužili okrećemo se narednoj utakmici. Igramo protiv ekipe Tekstilca iz Dervente na svom terenu. Dolaze nam u goste i nadam se da ćemo dobrom igrom i maksimalnim zalaganjem na terenu uspjeti da obradujemo naše navijače i da stignemo do tri boda. Atmosfera pred naredni meč je veoma dobra, naš mladi tim spreman je da odgovori izazovu", rekao je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Patrović.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se u subotu na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi