Petrović: Ne znam zašto se igra u decembru, teren najgori u mojoj karijeri

Trener Slobode nakon pobjede

Petrović: Ne znam zašto se igra u decembru, teren najgori u mojoj karijeri

Trener Slobode Slavko Petrović istakao je nakon pobjede 3:0 nad Čelikom da je trijumf zaslužen, ali da je razočaran uslovima na terenu.

"Četiri utakmice u deset dana, uz sve napore teren je bio u katastrofalnom stanju. Uprkos svom trudu, ovo je najgori teren na kojem je igrala moja ekipa u trenerskoj karijeri. Vidjelo se da danas ovdje nije bilo fudbala i ne znam zašto se s takmičenjem ulazi u decembar. Do bodova smo došli zahvaljujući trci i požrtvovanju, ali osnovni uslovi za igru nažalost nisu bili ispunjeni", rekao je Petrović, koji je istakao da je mnoge njegove fudbalere stigao umor nakon mnogo utakmica u kratkom vremenskom periodu:

"Kod nekoliko igrača se već danas vidjelo da su došli do limita, ali šta je tu je. Protiv GOŠK-a ćemo igrati maksimalno angažovano, učinit ćemo sve da se odmorimo za tu utakmicu".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi