Petrović: Neće biti lako protiv Rudara

Golman Slobode MG pred derbi sa Rudarom

Petrović: Neće biti lako protiv Rudara

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada trenutno prolaze kroz rezultatsku krizu.

U tri odigrana proljećna kola Prve lige Republike Srpske, Mrkonjićani su zabilježili jedan remi i dva poraza, dok su u prvom susretu polufinala Kupa RS na svom terenu poraženi od trebinjskog Leotara rezultatom 1:3. Sol na ranu, bila je ostavka Dragana Vukše na čelu šefa struke svega dva dana prije odigravanja redovnog, 20. kola šampionata.

Ipak, tim iz Mrkonjić Grada uspio je da pronađe alternativu, pa je tako od danas novi strateg Čedo Ćulum.

"Sigurno da neće biti lako, jer nam u goste dolazi ekipa Rudara koja je jedna od najtalentovanijih u ligi. Da imaju više iskustva, vjerujem da bi bili na prvoj poziciji u prvenstvu. To govorim iz razloga što sam branio za Prijedorčane tokom prvog dijela sezone", kazao je za SportSport.ba golman Slobode MG, Nemanja Petrović.

Uprkos mnogobrojnim problemima, Mrkonjićani se ne predaju.

"Što se atmosfere tiče, svakako da nismo očekivali poraz od Leotara u Kupu RS. Mogu reći da smo malo šokirani, ali i pored svega, mislim kako će imenovanje novog trenera donijeti određeni mir pred derbi sa Rudarom, te da ćemo se mi o svemu pitati na tom meču", dodaje Petrović.

Utakmica između Slobode MG i Rudara igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi