Petrović: Nema kalkulacija, tri boda je ono što nas zanima

Kapiten Kozare o utakmici sa Slogom

Petrović: Nema kalkulacija, tri boda je ono što nas zanima

D. Vejo

Posljednje kolo jesenjeg dijela Prve lige Republike Srpske donijet će uzbudljiv meč u Gradišci, gdje će se sastati domaćin Kozara i ekipa Sloge iz Doboja.

Puleni Velimira Stojnića pred sobom imaju jasan cilj, a to je da sav plijen ostane u gradu na Savi. Prema riječima jednog od glavnih aktera crveno-bijelih, neće biti lako.

"U posljednjem kolu dočekujemo ekipu Sloge iz Doboja, tim koji sigurno ima kvalitet. Biti će to jedan težak meč jer Dobojlije u ekipi imaju iskustvo. Teren nije toliko idealna za igru, ali mi ćemo dati sve od sebe za nova tri boda. Nema šta više da kalkulišemo, moramo jesenji dio završiti sa trijumfom", ističe za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Utakmica se igra sutra od 13.30 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi