Petrović: Nemamo ideje gdje ćemo danas trenirati, ali smo spremni za Borac
Još jedan težak zadatak je pred ekipom sa Tušnja

Sloboda spremana za meč

Petrović: Nemamo ideje gdje ćemo danas trenirati, ali smo spremni za Borac

Midhat Šljivak

U okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra na Tušnju se sastaju stari sportski rivali ekipa Slobode i Borca iz Banja Luke. 

Tim povodom na Tušnju je organizovana press-konferencija, a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović i sjajni veznjak tima sa Tušnja Edin Rustemović. 

Slavko Petrović najavio je da pored izuzetno teških vremenskih uslova, očekuje pobjedu u sutrašnjem susretu.

"Loši vremenski uslovi nas prate, glavni teren se po treći put čisti. Nemamo zaista ideje gdje ćemo danas trenirati, odnosno da li ćemo uopšte trenirati", rekao je Petrović, te je dodao:

"Ekipa Borca je loše startala u prvenstvu, odnosno drugom dijelu, ali zaista ne trebamo ih podcijeniti. Protiv Mladosti smo bili dominantni, protiv Željezničara smo odigrali jako dobro, tako da koncetrisan prisutup očekujem i sutra protiv Borca. Mi moramo odigrati i dati sve od sebe i ako budemo pravi ne sumnjam u pobjedu".

Petrović ponovo ima defanzivnih problema.

"Imamo momentalno jednog stopera koji je zdrav, jučer se na treningu povrijedio Aleksandar Ignjatović, Perica Ivetić je dobio žuti karton i on će propustiti sutrašnji susret, a novajlije Weitzer i Thomas Ulinwengu zbog papira još uvijek nemaju pravo nastupa. Bez obzira na sve protiv Borca nas zanimaju samo tri boda i nadam se da ćemo ih sutra uspjeti osvojiti", rekao je Petrović

Edin Rustemović se oporavio od temperature i biće sutra jedan od udarnih kotačića ekipe protiv ekipe Borca iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi je odlična i mi sutra želimo tri boda. Moramo dati sve od sebe od prve do zadnje minute i ako budemo pravi ne sumnjam da ćemo osvojiti tri boda.", kratak je bio Rustemović.

Podsjetimo utakmica između Slobode i Borca iz Banja Luke na rasporedu je sutra od 14:30 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije