Petrović: Nismo mogli da izbjegnemo poraz

Kapiten Kozare

Petrović: Nismo mogli da izbjegnemo poraz

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške, porazom od Borca završili su zimski pripremni ciklus pred nastavak Prve lige Republike Srpske.

Mlad i poletan tim Velimira Stojnića, nije mnogo namučio crveno-plave, koji su danas bili na nivou.

"Nismo očekivali ovako težak poraz. Naše greške doprinijele su tome. Međutim, Borac se pokazao kao jedna kvalitetna ekipa. Oni su uspostavili visok presing na našu zadnju liniju čime nisu dozvolili da mi igramo našu igru, nismo mogli da izbjegnemo poraz", ističe za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Prvu utakmicu proljećnog dijela sezone, crveno-bijeli će odigrati u gostima kod ekipe Podrinja.

"To je tim koji nas je dosta namučio u prvom dijelu prvenstva. Ali, pored svega, ne idemo na gostovanje sa bijelom zastavom. Trudit ćemo se da ostvarimo što bolji rezultat", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti