Petrović: Ostaje žal za plasmanom u finale

Golman Slobode MG za SportSport.ba

Petrović: Ostaje žal za plasmanom u finale

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada i u drugom polufinalom meču Kupa Republike Srpske su poraženi od Leotara (2:0), te su tako završili epizodu u tom takmičenju.

Izabranici Čedomira Ćuluma dobro su parirali Trebinjcima, ali im je kao i u prvom susretu, sreća okrenula leđa. Čuvar mreže tima iz Mrkonjić Grada ističe da ih je poremetio gol pred sam kraj prvih 45 minuta.

"Odlično smo ušli u utakmicu, diktirali tempo ali taj gol pred kraj prvog poluvremena je odredio dalji tok meča. Mi smo svoje šanse propustili u Mrkonjiću, ali šta da se radi. Ostaje žal za plasmanom u finale jer smo dužni sami sebi prije svega. Sada se okrećemo prvenstvu i predstojećem duelu sa Sutjeskom iz Foče", izjavio je za SportSport.ba golman Slobode MG, Nemanja Petrović.

Prije posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva, Sloboda zauzima devetu poziciju u ligi sa 23 osvojena boda.

Utakmica između Slobode MG i Sutjeske igra se u subotu od 16.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi