Petrović: Pokušali smo stići do egala, ali nije išlo

Kapiten Kozare nakon poraza u Janji

Petrović: Pokušali smo stići do egala, ali nije išlo

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške jučerašnjim porazom u Janji (1:0), sa šeste pali su na osmu poziciju na tabeli Prve lige Republike Srpske.

U jednoj dosta čvrtstoj i pravoj prvoligaškoj utakmici, Gradiščanci su popustili tek u posljednjih nekoliko minuta, što je domaćin znalački iskoristio i tako stigao do minimalne pobjede i prva tri boda u 2017. godini.

Prve utiske nakon jučerašnjeg susreta, kazao je kapiten crveno-bijelih.

"Dali smo sve od sebe. Ekipa Podrinja je dominirala u polju, imala je nešto veći posjed lopte tokom meča. Mi smo se bazirali na defanzivu, dobro smo stajali sve do 81. minute utakmice, kada smo primili gol. Trudili smo se, ali nismo upsjeli da stignemo do izjednačenja", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Ognjen Petrović.

Naredni meč, Kozara igra na svom terenu protiv Tekstilca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi