Petrović: Primili smo dva gola iz naših grešaka

Kapiten Kozare nakon ispadanja u Kupu RS

Petrović: Primili smo dva gola iz naših grešaka

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške nije uspjela da se domogne četvrtfinala Kupa Republike Srpske nakon što su jučer poraženi od Radnika iz Bijeljine na svom terenu rezultatom 0:2.

O prvim utiscima nakon susreta, pričao je jedan od aktera domaće ekipe.

"Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu bez puno šansi. Radnik je  tokom cijelog meča imao više loptu u svojim nogama i kontrolisao igru. Primili smo dva pogotka iz naših gluposti i grešaka, a protivnik je to znalački iskoristio. Poslije nismo uspjeli da se vratimo u utakmicu, te su oni zasluženo slavili", izjavio je za SportSport.ba štoper Kozare, Ognjen Petrović.

Iako su ispali iz Kupa RS, nisu iz Kupa BiH gdje 19. ovog mjeseca igraju meč protiv Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti