Petrović: Srbiju ne mogu odbiti

Petrović: Srbiju ne mogu odbiti

Edmir Škorić

Vladimir Petrović je u razgovoru za Večernje novosti potvrdio kako pregovara sa Srbijanskim nogometnim savezom, te da postoju mogućnost da upravo on naslijedi Radomira Antića na klupi Orlova.

"Pregovarali smo, neće biti problema. Dogovorićemo se u hodu, novac nije prioritet. Srbiju ne mogu da odbijem, san svakog trenera je da postane selektor svoje zemlje", kazao je Petrović za VN.

Bivši trener Crvene zvezde je istakao kako dobro poznaje momčad, ali i dodao kako će dogovor biti postignut kada to potvrdi IO FSS (Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti