Petrović: Svaki bod znači, ali propustili smo veliku šansu

Trener Plavih nakon meča

Petrović: Svaki bod znači, ali propustili smo veliku šansu

Midhat Šljivak

Trener Željezničara Slavko Petrović nije zadovoljan nakon remija njegovog tima u Krupi.

Željezničar je imao šansu da s nova tri boda dođe na korak od naslova prvaka, ali su ispustili vodstvo i tako su zakomplikovali borbu za titulu, iako su još uvijek dva boda ispred Zrinjskog.

"Mi smo mogli da napravimo džinovski korak ka tituli, ali ponovo smo doživjeli paralizu. Ipak, mi imamo još uvijek prednost i nadam se da će na kraju biti prvaci. Potrebna su nam četiri boda iz dvije utakmice do kraja", rekao je Slavko Petrović, ali ističe da svaki bod ipak dosta znači.

"Svaki bod znači. Krupa nije nijedan meč u play offu izgubila i iako nemaju veliko ime, oni nisu bezveze u doigravanju", dodao je trener Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo u narednom kolu igra gradski derbi protiv Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti