Petrović: Sve ćemo učiniti da ostanemo na šestom mjestu

Radnik dočekuje Zvijezdu 09

Petrović: Sve ćemo učiniti da ostanemo na šestom mjestu

S. Mlaćo

Pred nogometašima Radnika sutra je novi ispit. Bijeljinci su u dva kola osvojili dva boda.

Sada ih čeka nešto lakši posao, bar na papiru.

Na gradski stadion stiže fenjeraš Zvijezda 09.

U najavi meča govorio je Slavko Petrović.

"Poslije utakmica sa Čelikom ne prestaju da nas prate maleri.Peco, Đurić, Plavšić i Šubert su u problemima. Popara se još uvijek neće priljučiti ekipi. Šarić je dugo vremena bio odsutan, jučer je počeo sa laganim trčanjem, a odradio je osam treninga, te ima puno da još radi. Vratili su nam Simonović, Zukić i Merajić", kazao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zvijezdi 09 je minut do dvanaest i mora pokušati sve da dođe do bodova. Ipak, mislim da moramo osvojiti tri boda, a sve ostalo bi za mene bilo razočarenje. Zvijezda 09 je izgubila dvije utakmice sa visokom rezultatom, a sve ostale su bile knap. Ne možemo ući u utakmicu kao protiv Čelika i mislim da smo bolji ekipa. To se mora vidjeti na terenu. Sa tri boda ostajemo na šestom mjestu".

Top Komentari

Terminator
Ako ne pobjediš odma daj ostavku.Dosta više demagogije.De se malo naljuti pa te umišljene zvijezde probudi i daj šansu mladim igračima.
1 0
siroki1991
Široki je 6. zbog boljeg međusobnog omjera...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi