Petrović: To je obična fotomontaža

Nesuđeni trener FK Sarajevo

Petrović: To je obična fotomontaža

FK Sarajevo danas je i službeno trebao ozvaničiti saradnju sa srbijanskim stručnjakom Ljubomirom Ljupkom Petrovićem. 

Međutim do toga nije došlo, a razlog je slika koju su pojedini mediji prije službene press konferencije FK Sarajevo, na kojoj je Petrović trebao biti predstavljen, plasirali u javnost. Na pomenutoj slici nalazi se gospodin Petrović sa puškom u ruci i u prisustvu Željka Ražnatovića Arkana. 

"Ma, to je najobičnija fotomontaža. Ja tu sliku nisam ni vidio, ali znam da u životu nisam ni hekler vidio, a kamoli ga držao u ruci," rekao je Petrović po slijetanju na beogradski aerodrom nešto iza 17 sati, prenose mediji u Srbiji. 

"Žao mi je što je saradnja raskinuta prije nego što je praktično i počela. Ali, poslije svega što se u dva dana događalo, bruke sa slikom i buke koja se digla u gradu na Miljacki, nisam želio da sjednem na klupu Sarajeva," rekao je Petrović i dodao: 

"Pokazalo se još jednom, eto nažalost i na mom primjeru, da neke stvari nikako da budu zaboravljene. I da mora da prođe još, ne znam koliko vremena, da se stvari postave na mjesto i da jedni drugima ne mislimo zlo i ne podmećemo," završio je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.