Petrović: Trebamo što prije ispraviti današnje greške

Kapiten Kozare nakon poraza od Zvijezde

Petrović: Trebamo što prije ispraviti današnje greške

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške poraženi su danas u prvoj pripremnoj utakmici od ekipe Zvijezde u Obudovcu rezultatom 2:0.

Izabranici Velimira Stojnića pružili su dobar otpor, ali ne toliko jak da izdrži nalete igrača Zvijezde. Prema riječima Gradiščanaca, oni se okreću narednim izazovima i napornom treniranju, kako bi što spremniji dočekali početak drugog dijela Prve lige Republike Srpske.

"Odigrali smo jednu solidnu utakmicu, sa ozbiljnom ekipom. Primili smo dva gola iz isto toliko kontra napada protivnika. Šta je tu je. Okrećemo se dalje treninzima i mečevima koji nas čekaju. Nastojat ćemo da ispravimo neke greške koje smo danas napravili i da spremni dočekamo prvo kolo šampionata", izjavio je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Posljednji kontrolni meč, Kozara igra na svom terenu protiv Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi