Trener Drine nakon poraza u Zenici

Petrović: Trener Čelika je odigrao ključnu ulogu kod gola

Dino Kurbegović

Nogometaši Drine iz Zvornika nesretno su danas u Zenici poraženi od domaćeg Čelika. Sjajno su odigrali današnju utakmicu, ali su onda nakon greške golmana u 96.minuti poklonili Zeničanima pogodak i na kraju pognute glave napustili Bilino polje.

Zvorničani su nakon tri kola bez bodova, a trener gostiju Vladica Petrović bio je razočaran načinom na koji je njegova ekipa danas izgubila bodove u Zenici.

"Čestitam Čeliku na pobjedi, slabo smo otvorili utakmicu, domaćini su dominirali u prvom poluvremenu, ali nismo kapitulirali. U drugom poluvremenu smo parirali domaćinu sjajno, ali smo primili gol, vratili se onda sjajnim golom u igru i onda opet svojom greškom u posljednjim sekundama poklanjamo Čeliku pobjedu. Mislim da je trener Čelika odigrao ključnu ulogu kod drugog gola, brzo je ubacio loptu u teren, domaćini su to brzo odradili i primili smo taj nesretan gol", razočaran je Petrović.

Nakon tri kola Drina je bez bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi se moramo okrenuti sljedećoj utakmici, ne smijemo dozvoliti ovakve greške da nam se više dešavaju. Nepažnjom svojom primamo golove, moramo biti više skoncentrisani i da smognemo snage da zabilježimo prve bodove. Čestitam još jednom ekipi Čelika, danas su možda više od nas željeli tu pobjedu i na kraju ih je sreća pogledala", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.