Petrović: Veoma važna pobjeda za nas

Kapiten Kozare zadovoljan jučerašnjim susretom

Petrović: Veoma važna pobjeda za nas

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške ostvarila je jučer zlata vrijednu pobjedu na svom terenu od 1:0, protiv uvijek neugodnog Tekstilca iz Dervente.

Od prvog sudijskog zvižduka crveno-bijeli su krenuli ofanzivno, borili su se za svaku loptu, a trud se isplatio tri minute prije kraja sureta, kada Igor Makitan donosi tri boda domaćinu.

Iz tabora Gradiščanaca kazali su kako je meč sa Dervenćanima bio izuzetno težak, ali i to da se uložen trud i rad u potpunosti isplatio.

"Bila je to jedna dosta teška utakmica, kao što smo mogli i očekivati. Tvrd meč bez nekih izrazitih šansi. Ipak, inicijativu koju smo imali tokom čitave utakmice iskoristili smo u zadnjim minutama kada smo postigli gol. Ovo je za nas veoma važna pobjeda jer smo igrali protiv dosta kvalitetne ekipe", istakao je kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Nakon ovog meča, Kozara se popela na šestu poziciju u prvenstvu.

Vruće gostovanje čeka Velimira Stojnića i njegove izabranike u narednom kolu, jer gostuju ekipi Rudara u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi