Petrović: Volio bih još jednom da vidim taj gol Želje

Trener Slobode nakon poraza na Grbavici

Petrović: Volio bih još jednom da vidim taj gol Želje

E. Škorić

Željezničar i Sloboda odigrali su meč 20. kola Premijer lige na Grbavici, a domaćin je na kraju slavio s 1:0.

Slavko Petrović, trener Slobode koji je prethodno vodio i Željezničar, smatra da su Plavi za nijansu bili bolji, ali naglašava da bi volio još jednom da vidi pogodak domaće ekipe.

"Imali smo tu šansu u devetoj minuti, al i smo i u finišu imali dvije-tri šansice koje su izrasle iz incijative, ali jednostavno nismo postigli gol. Volio bih još jkednom da vidim taj gol Želje. Čestitam im na zasluženoj pobjedi, imali su više loptu u nogama, ali volio bih da vidim tu situaciju. Za mene je to bila čista lopta Todorovića, ali sudija je to drugačije vidio, tako da Željezničar je bio za nijansu bolji", rekao je Petrović, dodavši:

"Borac je jedna druga katetgorija u odnosu na Željezničar. Igramo kući, nadam se da ćemo dobiti i bolesnog Rustemovića. Kući smo favoriti, moramo ići na pobjedu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Eee moj Petroviću pametnije ti je da održiš nekoliko šuterskih treninga i da probaš naučiti te tvoje da zabiju, najlakše je krivca u drugim nalaziti za svoje nesposobnosti.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi