Petrović: Zaslužena pobjeda domaćina

Fudbaler Vlasenice nakon poraza

Petrović: Zaslužena pobjeda domaćina

D. Vejo

Ekipa Vlasenica poražena je danas na gostovanju kod Jedinstva u Brodcu rezultatom 5:2.

Iako su pružili dobar otpor u prvom poluvremenu, Vlaseničani su potpuno podbacili u drugom, te primili još četiri gola, što je bilo dovoljno da upišu veliki poraz. O ovom meču, pričao je jedan od aktera gostujuće ekipe.

"Današnji poraz u Brodcu ne odgovara našim ciljevima, ali šta je tu je. Evidentan problem jeste odsustvo ključnih igrača, koji su nam nedostajali u ovom susretu. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri, te zasluženom trijumfu", rekao je za SportSport.ba mladi napadač Vlasenice, Dragan Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi